Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Acte dels 25 anys de col·legiació i benvinguda als nous col·legiats

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 21 de novembre la Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona del COAC va organitzar l'acte d'homenatge als arquitectes que han complert els 25 anys de col·legiació

Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona, va ser l'encarregada de donar la benvinguda a més d'una seixantena de professionals que, més tard, van rebre les seves insígnies de reconeixement. En representació de tots els companys i companyes van pujar a l'escenari Marc Longarón i Anna Codina per oferir un petit parlament.

En paral·lel, a la segona planta, es va dur a terme un acte de benvinguda als nous col·legiats, que també va ser inaugurat per Sandra Bestraten i que va comptar amb la presència de Jaume Pla, president de l'Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya, i d'Alberto López, coodinador de l'Escola Sert.

En aquesta trobada es van presentar alguns dels serveis que ofereix el COAC (OCT i Departament de Visat) i es van compartir noves sortides professionals per tal d'implicar els joves en la vida col·legial.

Al final de la jornada, els participants d'ambdós actes es van reunir per fer networking i compartir experiències al voltant de la professió. 
23/11/2022
Tornar