L’Ajuntament de Barcelona dóna ple suport a la Llei de l’Arquitectura promoguda pel Parlament de Catalunya

L’Ajuntament de Barcelona dóna ple suport a la Llei de l’Arquitectura promoguda pel Parlament de Catalunya

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona

El passat dimecres 19 d’octubre, coincidint amb la celebració al parlament del debat a la totalitat del Projecte de llei de l’arquitectura, la Comissió d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport del Govern municipal -BComú i PSC-, CIU, ERC i PP, va aprovar una declaració institucional que expressa la voluntat de l’Ajuntament de garantir la qualitat arquitectònica de la ciutat com a dret ciutadà i bé fonamental per garantir el benestar i la cohesió social.

D’aquesta forma el consistori recolza la tramitació de l’actual Projecte de llei de l’arquitectura i agraeix públicament a tots els col·lectius que dia a dia contribueixen a la millora de la qualitat arquitectònica de Barcelona.

El Projecte de llei segueix el seu tràmit parlamentari
El dimecres 19 d’octubre el ple del Parlament de Catalunya ha fet el debat de totalitat del Projecte de llei de l'arquitectura, presentat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. El Projecte ha arribat al ple sense cap esmena, ja que el grup Catalunya Sí que es Pot (CSQP) havia retirat la que hi havia presentat. El Projecte de llei segueix ara el seu curs parlamentari, passant a ser tractat en Comissió de Territori, la qual nomenarà una ponència que debatrà el contingut de la futura llei, podent-s’hi presentar esmenes, si s’escau. En finalitzar aquest treball, el Projecte tornarà al Ple del Parlament per a la seva aprovació final.


Més informació sobre el Projecte de llei

Accedeix a la pàgina web de l'Ajuntament de Barcelona

20/10/2016
Tornar