Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L'escultura "La dona embullada" deixa temporalment la seu de Girona per participar a "Fita 90"

Aquest 2017, té lloc la commemoració del 90è aniversari de l’artista gironí Domènec Fita. Per aquest motiu, la Fundació Fita, sota el comissariat de l’arquitecte Quim Bover, ha organitzat cinc mostres que es podran veure a diferents espais expositius de la ciutat de Girona per explicar la seva obra, de manera transversal, i copsar la manera de fer l’artista i el seu ús de materials, així com la diversitat de temes tractats i els recursos i tècniques que ha anat abraçant al llarg de la seva dilatada carrera.

La Demarcació de Girona del COAC col·labora en una d’aquestes cinc exposicions, cedint l’escultura “La dona embullada”, que habitualment es pot veure en un dels seus patis interiors. Concretament, el muntatge que acull l’escultura s’ubica a la sala petita de l’Auditori de Girona sota el títol Un gest sobre textures i colors, amb escultures i obra pictòrica de gran format de Fita, que ha estat dirigit per Jordi Armengol amb motiu de l’estrena d’una composició musical escrita especialment per a l’ocasió per Joaquim Rabasseda i dirigida per Ricard Oliver. La mostra es podrà veure del 22 de novembre de 2017 al 28 de gener de 2018.

La celebració i els actes de Fita 90 compten amb el suport de la Diputació de Girona, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, del Bisbat de Girona i de l’Ajuntament de Girona. I amb el mecenatge de Fundació Valvi i Construccions Rubau i la col·laboració de l’Abadia de Montserrat, del Consell Social de la Universitat de Girona, dels Manaies de Girona, del Museu d’Art, la Fundació Valvi, la Casa de Cultura de Girona, la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona i Capítol Catedral de Girona.

23/11/2017
Tornar