Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Avantguarda | [M] Masterclass | Mesura · 'la comunicació com a eina'

Avantguarda | [M] Masterclass | Mesura · 'la comunicació com a eina'

Imatge: 
© Mesura
Dins de la programació cultural del cicle AVANTGUARDA, tenim l'oportunitat d'escoltar a l'estudi d'arquitectura Mesura, que ens oferirà una masterclass sota la temàtica del comunicacionisme, amb el títol 'la comunicació com a eina'. Presenta l’acte l'Anna Castellà d’Arjub.

A Mesura, exploren una àmplia gamma de mitjans, inclosos els projectes, els objectes, els recursos i el treball editorial. La base del seu procés de treball, és una metodologia arrelada en una manera de pensar transdisciplinària, que busca trobar punts de connexió dins dels diferents àmbits. Cada projecte els serveix com a lloc de prova permanent on el procés és tan valorat com el resultat final. Creuen que la veritable innovació passa quan diferents perspectives i idees s'uneixen i s'entrecreuen.

En finalitzar la masterclass es farà un sopar-col·loqui amb el ponent al restaurant Barhaus. Us hi podeu apuntar enviant un correu a comunicacio.tar@coac.netPreu del sopar 22€.

El cicle AVANTGUARDA està dividit en quatre grans apartats: ecologisme, experimentalisme, comunicacionisme i academicisme. El format d’aquests quatre apartats i en dies diferents serà el d'una conferència [C], un grup de debat [G] i una master class [M] al mes.

 

#COACTarragona

logo del coac

logo del coac   

Versió per a imprimirPDF version