Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "Català-Roca. Retrats"

Imatge: 
@Fons Fotogràfic F. Català-Roca. Arxiu Històric COAC

Del 30 de març al 21 d'abril, la Sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull la mostra “Català-Roca. Retrats”. Produïda pel Museu d’Art Jaume Morera, es veurà a Manresa gràcies a la col·laboració de la Delegació del Bages-Berguedà del COAC i el Centre Cultural El Casino de l’Ajuntament de Manresa.

La mostra està formada per retrats de Francesc Català-Roca, veritables obres mestres del gènere, que són a la vegada un reflex de la vida cultural catalana dels anys cinquanta i seixanta. Així, es mostren retrats tant de personatges cèlebres com de personatges populars. 

D'aquesta manera, es pot veure la doble dimensió del fotògraf: la de fotoperiodista —proper a les imatges populars i de la vida quotidiana dels carrers de Barcelona i Madrid— i la que el vincula com a fotògraf del món del culte, especialment del món de l’art, una de les seves especialitats.

La inauguració serà el dimecres 30 de març a les 20 h, a la sala d’exposicions de la Casa Lluvià, seu de la Delegació del Bages-Berguedà del COAC (c. Arquitecte Oms, 5 de Manresa).

Versió per a imprimirPDF version