Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
12a Biennal Internacional de Paisatge Barcelona

Biennal Internacional de Paisatge

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge Barcelona
La Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, que enguany debatrà sobre el lema “La poètica de la remediació”, reprèn la seva presencialitat, amb la participació de més de 30 professionals de prestigi del sector i amb esdeveniments gratuïts i en streaming.

Del 24 al 28 de novembre se celebra la 12a edició de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona, una setmana dedicada a la intervenció en el paisatge, des de la vessant docent i professional. Les activitats proposades es desglossen en tres dies d’actes gratuïts previs (divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 de novembre) i en un simposi d’inscripció de dos dies al Palau de la Música (dilluns 27 i dimarts 28 de novembre).

Per a l'edició d'enguany es compta amb la participació de 32 experts, entre professionals de prestigi del sector, membres del jurat, acadèmics i investigadors. Dins el complet programa d'activitats, destaquen conferenciants com el paisatgista i activista experimental en vegetació Cassian Schimdt, la paisatgista tailandesa Koch Voraakkhom, els teòrics Gareth Doherty (Universitat de Harvard) i Tim Watermann (Universitat UCL), la paisatgista Catherine Mosbach, o l’autora de Water Lore a Austràlia, Gini Lee, entre d’altres.

Actes previs

24-11-23 Presentació dels projectes presentats per les 10 universitats finalistes al Premi Internacional d’escoles de Paisatge, d’endavant Premi Ribas Piera. (Seu: ETSAB)
25-11-23 Visites tècniques per la ciutat de presentació de llibres amb acte de benvinguda. (Seu: COAC)
26-11-23 Visites tècniques per la ciutat  de CINE FORUM, amb la estrena de la pel·lícula “Art d’alçada” i curts de paisatgistes de prestigi. (Seu: Cinema Girona)

Simposi
27-11-23 Presentació dels projectes finalistes al Premi Internacional de Paisatge Rosa Barba. (Seu: Petit Palau)
28-11-23 Jornada teòrica de reflexió sobre el lema “La poètica de la remediació”, de la mà dels jurats dels Premis Rosa Barba i Ribas Piera, així com dels keynotes convidats. (Seu: Petit Palau)
28-11-23 En el marc de la Biennal i com a cloenda, es donaran a conèixer els projectes guanyadors dels premis Rosa Barba i Ribas Piera. (Seu: Palau de la Música)
28-11-23 Intervenció efímera Pop up green i Festa de cloenda . (Seu: Pavelló Mies van der Rohe)

Consulta la programació completa al web de la Biennal i inscriu-te al simposi!

La 12a Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona està organitzada pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya, i compta amb suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, la col·laboració de Fundació Banc Sabadell, i la International Federation of Landscape Architects (IFLA), la International Federation of Landscape Architects of Europe (IFLA Europe) i la New European Bauhaus.

19/10/2023
Tornar