Vine a cantar amb la Coral dels Arquitectes de Catalunya

Vine a cantar amb la Coral dels Arquitectes de Catalunya

Imatge: 
© Carla Habif Hassid
Us agrada cantar? Voleu compartir una estona lúdica amb companys de professió?

El passat mes de novembre es va constituir la Coral dels Arquitectes de Catalunya, formada per un grup de col·legiats il·lusionats amb el projecte, que proposen trobar-se amb altres companys —siguin o no col·legiats— en un context relaxat on compartir l'afició a la música.

No cal tenir experiència en el cant coral ni la veu entrenada, només ganes de cantar en grup un repertori variat que inclogui peces modernes de jazz, gospel, rock, etc. i d'altres de més clàssiques, sempre adaptant-se a les necessitats del conjunt.

La direcció és a càrrec d'Òscar Salvador, compositor i director musical amb àmplia experiència en la direcció de cant coral (actualment dirigeix la Coral del Col·legi d'Advocats de Barcelona, el Cor Gregal dels Lluïsos de Gràcia i la Coral del Mar del CSCI, entre d'altres); i els assajos —dinàmics i didàctics— són els dimecres de 19 a 21 h a la seu del COAC a plaça Nova.

Veniu a provar si la coral està feta per a vosaltres!
Si vols conèixer la dinàmica de la coral i comprovar si et sents millor ens els tons més greus o en els més aguts, pots venir a un dels assajos. Anima't!

Apunta-t'hi!
18/10/2018
Tornar