Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
3 persones presentant a la sala

El COAC té nova agrupació adreçada als arquitectes majors de 60 anys

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Des d'aquest mes de juny, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya compta amb una nova agrupació: els Arquitectes Sènior del COAC o, com els agrada anomenar-se, els sènior/a -nomenclatura que utilitza un joc fonètic per evocar un enyor ("s'enyora").

En la passada Assemblea General Extraordinària del COAC, celebrada el 30 de maig, els impulsors de l'Agrupació -Marta Cervelló, Toni Solanas i Jaume Carné- van presentar les característiques i activitat de l'agrupació, el reglament i funcionament de la qual es van aprovar per 178 vots a favor i cap en contra. 

Objectiu
L'Agrupació sènior/a es constitueix amb l'objectiu d'oferir serveis i defensar els drets dels arquitectes i familiars majors de seixanta anys, estiguin en actiu o jubilats. Així, té la voluntat de servir a la societat en general i als arquitectes en concret mitjançant l'acompanyament, la cultura i l'experiència, per a la millora de la qualitat de vida i la salut.

Activitats basades en l'experiència, la salut i la relació intergeneracional
Dins les activitats que es plantegen a l'Agrupació, s'ofereix la tutoria entre equips de diferent edat, una proposta basada en el valor afegit que poden oferir els arquitectes de més edat per acompanyar les generacions joves a incorporar-se al món professional.

Els sènior/a incorporen una proposta d'activitats culturals -excursions, sortides, viatges, visites...- relacionades amb el món de l'arquitectura i el seu entorn. En aquest sentit, també pren força la relació amb la Cooperativa d’Arquitectes Jordi Capell a través de l'organització de conferències i presentacions de llibres.

Així mateix, l’Agrupació tindrà especial cura en els aspectes de l’arquitectura que tenen a veure amb la salut i el confort de les persones, promovent l'intercanvi d'idees i experiències.

Com inscriure-us
Per formar part de l'Agrupació només cal estar col·legiat i tenir més de seixanta anys. La quota anual és de 40 €, els quals seran retornats amb un val de compra a la Cooperativa Jordi Capell.

Si compliu els requisits d'edat i us interessa formar part de l'Agrupació, podeu enviar un correu a seniora@coac.net on us explicaran els passos a seguir per formar-ne part.

Properes activitats
- Club de Lectura: Club de lectura: dimecres 7 de juny a les 18.30 h
Arquillibres a la Festa d'Arquitectes de la Demarcació de Barcelona: divendres 9 de juny a partir de les 17.30 h
- Club de Lectura, festa final de temporada i celebració de la creació de l'Agrupació: dijous 13 de juliol a partir de les 18.30 h (detall de l'activitat properament)
6/06/2023
Tornar