Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Eleccions municipals 2019: Arquitectes amb els municipis

Eleccions municipals 2019: Arquitectes amb els municipis

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El dret a la ciutat, l'habitatge, la millora de la qualitat de vida de les persones, el benestar, la salut o el canvi climàtic són alguns dels reptes que, com a societat, hem d'afrontar a través de les nostres ciutats i edificis.

En l'actualitat, els municipis de Catalunya, fruit de la conjuntura econòmica i l'agreujament d'algunes problemàtiques socials i ambientals, es troben lluny d'aprofitar tot el seu potencial i convertir-se en espais generadors d'equitat i oportunitats.

Per aquest motiu, en el marc de les eleccions municipals 2019, el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) posa a disposició de totes les forces polítiques un manifest que recull un conjunt de propostes i iniciatives que, sota el nom d'Arquitectes amb els municipis, busquen millorar la qualitat de vida de les persones proposant als partits polítics que les incorporin en els seus projectes de govern per al proper mandat.

Consulteu el manifest 'Arquitectes amb els municipis'

Els debats electorals al COAC: Viu les eleccions a tot el territori!
En aquest context, les demarcacions i delegacions del COAC estem organitzant debats amb els representants polítics a les principals ciutats de Catalunya, amb l'objectiu de confrontar idees sobre models de ciutat i conèixer el punt de vista dels candidats sobre el futur de l'arquitectura i l'urbanisme a la ciutat.

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE REUS
29/04 - Debat amb els alcaldables de Reus  Més informació

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE BARCELONA
08/05 - Janet Sanz (Barcelona en Comú), Albert Civit (Junts per Catalunya), Koldo Blanco (Ciutadans), Maria Buhigas (ERC), Daniel Mòdol (PSC), Miguel Torrubiano (PP), Marc Cerdà (CUP) i Jordi Graupera (Barcelona és Capital). Modera: Silvia Angulo (La Vanguardia). Més informació.

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE SABADELL
08/05 - Debat amb els alcaldables de Sabadell

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE GRANOLLERS

08/05 - Debat amb els alcaldables de Granollers

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE TERRASSA
14/05 - Debat amb els alcaldables de Terrassa

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE MANRESA
15/05 - Debat a la Cambra de Comerç de Manresa, amb Marc Aloy, ERC-AM; Felip González, PSC-CP; Laura Massana, Manresa en comú; Arnau Padró, Primàries Manresa; Claudina Relat, Junts per Manresa; Gemma Tomàs, Fem Manresa. Més informació.

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE FIGUERES
15/05 - Debat amb els alcaldable de Figueres. Més informació
DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE RUBÍ
16/05 - Debat amb els alcaldables de Rubí

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE GIRONA
17/05 - Marta Madrenas (Junts per Catalunya - Girona), Quim Ayats (ERC), Lluc Salellas (Guanyem Girona), Sílvia Paneque (PSC), Daniel Pamplona (Cs) i Concepció Veray (PP). Modera la periodista Marta Gibert. Més informació 

DEBAT AMB ELS CANDIDATS DE VIC
22/05 - Debat amb els alcaldables de Vic. Més informació

A mesura que es confirmin els participants, s'aniran publicant al web.

3/04/2019
Tornar