Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El COAC inicia el desplegament de l'ensenyament de l'arquitectura als centres educatius

El COAC inicia el desplegament de l'ensenyament de l'arquitectura als centres educatius

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d’Arquitectes ha començat les proves pilot per desplegar l'ensenyament de l'arquitectura a les escoles, i ho fa a través de la participació al programa "Magnet, aliances per a l’èxit educatiu". 

El programa Magnet —impulsat per la Fundació Jaume Bofill junt amb el Departament d’Ensenyament, la Diputació de Barcelona, l’Institut de Ciències de l’Educació i el Consorci d’Educació— té per objectiu acompanyar els centres educatius en el desenvolupament d’un projecte de centre innovador i de qualitat que sigui referència al seu territori, tant per a les famílies com per a la comunitat educativa.

Això s’aconsegueix mitjançant l’aliança amb una institució de referència en un camp de coneixement específic, que assessora el centre educatiu durant els tres anys de desenvolupament del seu projecte.

Institució de referència en arquitectura
El COAC forma part del programa Magnet a partir de la posada en pràctica del seu programa educatiu, l’Arqui-escola

Així, es treballa directament amb els centres interessats en desenvolupar un projecte educatiu relacionat amb l’arquitectura, proposant diferents dinàmiques i tallers com poden ser repensar espais del centre, realitzar un anàlisi urbanístic de l’entorn, fer una auditoria de sostenibilitat, etc.

Fins al moment, el COAC ha iniciat les col·laboracions amb l’Escola de primària Camps Elisis (Lleida), l’Escola de primària Marià Fortuny (Reus) i l’Institut de Secundària Pere Barnils (Centelles).


16/01/2019
Tornar