Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Estrenem un nou programa educatiu!

Estrenem un nou programa educatiu!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
L'arquitectura està vinculada a les persones: habitem les nostres llars, carrers, barris, ciutats, etc. Ens ajuda a entendre l'entorn i, alhora, a ser crítics per millorar-lo. Conscients de la importància d'introduir aquests conceptes ja des de la infància —i recolzats per la Llei de l’Arquitectura, que aposta per la promoció de l’arquitectura en edat escolar—, el COAC està desenvolupant el seu projecte educatiu per apropar aquesta disciplina a les aules.

El dijous 15 de novembre a les 18.30 h presentem a la nostra seu de plaça Nova les bases d'Arqui_Escola, el programa educatiu adreçat a centres educatius de primària i secundària que s'està duent a terme sota el comissariat de Globus Vermell.

A través d'aquest programa, el COAC posarà a disposició dels docents un seguit de recursos perquè es pugui treballar l'arquitectura de manera transversal des del centre formatiu: una eina flexible i adaptable que estructuri la mirada cap a l'entorn habitat.

El programa, que compta amb el recolzament del Consorci d'Educació de Barcelona de l'Ajuntament de Barcelona i el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, es basa en tres eixos —cos, hàbitat i territori— que es treballaran transversalment amb conceptes com la perspectiva de gènere, la diversitat funcional i cultural, la sostenibilitat i les identitats.

Experiències educatives al COAC:


"Arquitectura a les Aules"
durant la Setmana d'Arquitectura

Per tercer any consecutiu, el Col·legi d'Arquitectes durà a terme, conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona, la Setmana d'Arquitectura, que se celebrarà del 9 al 19 de maig.

Durant aquells dies està previst portar l'arquitectura als centres educatius amb tallers i xerrades conduïts per arquitectes. Els alumnes podran observar, pensar i fer seguint el fil de l'arquitectura del nostre entorn més immediat.

Si ets arquitecte o estudiant d'arquitectura i estàs interessat en participar-hi duent a terme un d'aquests tallers o xerrades, podràs presentar la teva proposta fins al 15 de gener. El dijous dia 15, durant la presentació del Programa, donarem més detalls.

Pel que fa a les escoles o instituts interessats en què es dugui a terme l'activitat al seu centre educatiu, cal que formalitzin la sol·licitud prèvia. Podeu consultar el document informatiu amb la proposta per a les escoles.

Recupera la presentació en vídeo:

 

6/11/2018
Tornar