Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Josep Rull en l'acte d'inauguració de la façana el passat mes de gener. © COAC

La Intercol·legial premia Josep Rull pel seu suport als col·legis professionals

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, de la qual el COAC forma part, ha atorgat el Premi Intercol·legial a Josep Rull i Andreu pel seu suport als col·legis professionals durant el seu mandat com a conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest guardó, la Intercol·legial ha volgut reconèixer el tarannà receptiu i dialogant de Josep Rull envers els col·legis i les temàtiques que afecten els professionals, així com el seu convenciment en la participació activa dels col·legis en la definició i aplicació de les polítiques i la normativa aplicable. També s'ha volgut agrair el seu reconeixement de les funcions desenvolupades pels col·legis i pels col·lectius professionals al si de la societat, en interès de la ciutadania.

El COAC ja va reconèixer la tasca de Josep Rull com a conseller de Territori el passat 2017, quan li va atorgar la Medalla COAC per la seva contribució en l'elaboració i aprovació de la Llei de l'Arquitectura, juntament amb els aleshores conseller Santi Vila i presidenta del Parlament, Carme Forcadell. 

Premi Intercol·legial
La Intercol·legial va instituir aquest Premi el 2013 per guardonar persones i entitats que s’hagin distingit per la seva defensa del paper social dels col·legis professionals. En anteriors edicions d’aquest Premi la Intercol·legial va distingir l’advocat Miquel Roca i Junyent i el periodista Jordi Basté, l’ex presidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert i el jurista Miguel Herrero y Rodríguez de Miñón.

Associació Intercol∙legial
L’Associació Intercol∙legial, que representa més de 100 col∙legis professionals amb més de 200.000 col∙legiats/des de tots els àmbits professionals, va néixer amb la voluntat de reforçar la projecció social dels col∙legis professionals, impulsar iniciatives d’interès comú, actuar com a interlocutora amb les Administracions i estudiar qüestions que afecten el col∙lectiu, independentment del sector al qual pertanyin.
19/12/2018
Tornar