Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Mor l'arquitecta Montse Mendoza, impulsora de les noves tecnologies aplicades a les llicències municipals

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 22 de juny ens va deixar una companya, la Montse Mendoza. La Montse va exercir la professió d’arquitecta en l'àmbit de l’administració pública; primer a l’Ajuntament de Badalona i des de finals dels 80 a l’Ajuntament de Barcelona, havent desenvolupat tota la seva carrera administrativa en el món de les llicències urbanístiques.

Ens ha deixat quan no feia gaire anys que s’havia jubilat del seu càrrec de directora de Serveis d’Actuació Urbanística, a la Gerència Adjunta d’Urbanisme.

La seva relació amb el COAC es va fer especialment estreta en el marc del projecte e-llicències, en el qual l’Ajuntament de BCN incorporava per primera vegada la tramitació de les llicències municipals 100% en format electrònic. Aquest nou model de tramitació de llicències suposava un canvi radical i anava acompanyat d’una sèrie de modificacions administratives que havien de millorar i fer més ràpida la seva tramitació. La Montse va ser una gran impulsora de les noves tecnologies aplicades al camp de les llicències, destacant la seva autoritat professional i sent-ne una gran referent.

Durant els mandats de Lluis Comerón com a president de la Demarcació de Barcelona i posteriorment a degà del COAC, junt amb els membres de Junta Carla Habif Hassid i Enric Mir i tot el departament d’Exercici Professional del COAC, es va col·laborar estretament amb ella i el seu equip per posar les bases i elaborar el que avui coneixem com a Informe d’Idoneïtat Tècnica dels projectes, baula essencial en aquest marc de transformació que ens va permetre compartir espais de treball.

Des del COAC volem agrair-li el seu servei al conjunt de la societat i en espeical als arquitectes, la seva professionalitat, coneixements i la seva confiança ferma en els col·legis professionals, però per sobre de tot, el seu caràcter generós i humà que fan que la tinguem en profunda estima.

Gràcies Montse.

Sandra Bestraten
Presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC
 

 

8/07/2022
Tornar