Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Carrer Capellans

El COAC impulsa la reurbanització del carrer Capellans de Barcelona. Vota per fer-ho possible!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La proposta presentada pel COAC per pacificar el carrer Capellans de Barcelona, una de les portes d'accés a la seu de Plaça Nova, és un dels projectes acceptats per passar a la fase de votació dels pressupostos participatius de la ciutat. El procés participatiu engegat per l'Ajuntament de Barcelona és un mecanisme de consulta pública per decidir una part de les inversions municipals per a cadascun dels 10 districtes de la ciutat.

En aquest sentit, el COAC va presentar un projecte d'urbanització del carrer Capellans per esdevenir un espai per a les persones i de defensa del patrimoni arquitectònic. El projecte ha estat acceptat per passar a la primera fase de votació ciutadana, que té lloc del 22 de març al 5 d’abril.

Proposta de transformació
La renovació urbana d’aquest espai, actualment d’ús residual d’aparcament de motocicletes i mercaderies, planteja la transformació del carrer per esdevenir un pol d’atracció d’activitat social i dinamisme cultural, on la prioritat siguin les entitats i comerços del barri, així com la creació d’un espai de gaudi per a les persones.

La proposta, impulsada per la Demarcació de Barcelona, s’emmarca en el projecte del Centre Obert d’Arquitectura, en el qual el COAC esdevindrà un punt de trobada obert a la ciutadania, on el coneixement, la innovació i futur s’hi trobin. 

Imatge: Render de Peris +Toral Arquitectes

VOTA PER FER POSSIBLE LA RENOVACIÓ DEL CARRER CAPELLANS!

El 22 de març, i fins al 5 d'abril
, està obert el període perquè els projectes puguin rebre suports dels veïns i veïnes.

Poden votar totes les persones majors de 14 anys i empadronades a Barcelona. Només cal donar-se d’alta a la plataforma decidim.barcelona.

Dins l’apartat “cercador de Projectes” trobareu el llistat de tots els projectes aprovats, amb la possibilitat de fer cerca per nom o bé filtrar segons districte, categoria, impulsor... El projecte de pacificació del carrer Capellans es pot localitzar directament en aquest enllaç

En aquesta primera fase de votació es pot donar suport a un màxim de 10 projectes de qualsevol districte, independentment d'on s'estigui empadronat. Per fer la votació es demana accés a la pàgina a través d'usuari i contrasenya (previ registre a la plataforma) i verificació del padró amb número de DNI.

Els 20 projectes de cada districte que assoleixin més suports passaran a la següent fase del procés participatiu i a la votació final, que tindrà lloc durant el mes de juny, en la qual es podrà votar un màxim de 2 projectes, un dels quals del districte on s’està empadronat.

Us animem a participar i a fer possible la renovació urbana d'una de les portes d'entrada a la seu de Plaça Nova. 


 
 
 

19/03/2021
Tornar