Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
carrer Capellans,

Vota per fer possible la renovació del carrer Capellans, impulsada pel COAC

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
El projecte del COAC de reurbanització i pacificació del carrer Capellans, una de les portes d'accés a la seu de Plaça Nova, arriba la fase final  de votació dels pressupostos participatius de la ciutat. Amb 326 vots aconseguits durant la primera votació, la renovació del carrer Capellans aspira a convertir-se en una de les seleccionades al districte de Ciutat Vella .

Els Pressupostos Participatius és una proposta de l’Ajuntament de Barcelona que, per primer cop, deixa en mans dels veïns i veïnes de la ciutat la tasca de decidir a quins projectes dedicar una partida dels pressupostos municipals -en aquest cas, 30 milions d’euros repartits entre els 10 districtes de la ciutat-.


VOTA PER FER POSSIBLE LA RENOVACIÓ DEL CARRER CAPELLANS!

La fase final del votació estarà oberta del 10 al 20 de juny, ambdós inclosos. 

Poden votar totes les persones majors de 14 anys i empadronades a Barcelona. Només cal donar-se d’alta a la plataforma decidim.barcelona. Per tal que el vot sigui vàlid, cal donar suport a un mínim de 2 projectes  d'un màxim de 2 districtes;  i es pot seleccionar el districte d'empadronament i un altre o bé tots els projectes d’un mateix districte. També es pot participar físicament acudint a un dels punts presencials de suport a la votació que, a tal efecte, s’han habilitat en tots els districtes de la ciutat.

Una vegada finalitzat el període de votació, se seleccionen els projectes per ordre de més a menys vots fins a exhaurir la dotació econòmica assignada al districte, que en el cas de Ciutat Vella és de 3,4 milions d’euros. A partir del 21 de juny es faran públic els projectes escollits per ser executats a través dels canals de comunicació i participació municipals habituals.

Capellans, accés a la seu de Plaça Nova
El carrer Capellans actualment té un ús residual com aparcament de motocicletes i mercaderies. La proposta del COAC, impulsada per la Demarcació de Barcelona, planteja la transformació del carrer per esdevenir un pol d’atracció d’activitat social i dinamisme cultural, on la prioritat siguin les entitats i comerços del barri, així com la creació d’un espai de gaudir per a les persones i de reivindicació del patrimoni.

Des del COAC us animem a votar i a fer possible la renovació urbana del Carrer Capellans, que podeu trobar directament en aquest enllaç.
 
8/06/2021
Tornar