Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Presa de possessió de la nova Junta de Govern

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 15 de juny, els membres de la nova Junta de Govern del COAC han pres possessió dels seus càrrecs.

La Junta encapçalada pel degà Guim Costa Calsamiglia està integrada per Gemma Ferré Pueyo, que assumeix les funcions de secretària; Imanol Montero Viar com a tresorer, i Inés de Rivera Marinel·lo, Greta Tresserra Sans i Pep Quílez Soler com a vocals. L’equip de Govern el completen els presidents de les Demarcacions: Sandra Bestraten i Castells (repeteix a Barcelona), Claudina Relat i Goberna (Comarques Centrals), Elena Rosales i Castellà (Ebre), Marc Riera i Guix (repeteix a Girona), Lluís de la Fuente i Pascual (Lleida) i Jordi J. Romera i Cid (Tarragona).

Més professió, més prestigi, més Col·legi
La nova Junta de Govern assumeix la direcció del COAC amb el compromís de treballar per millorar el futur del col·lectiu a través d'un Col·legi més obert a tothom: innovador, transversal, inclusiu i que esdevingui referent.

D'una banda, amb l'objectiu de millorar l'exercici professional, se centrarà a reforçar els serveis col·legials per fer-los més eficients i de fàcil accés; treballar per millorar els procediments de concursos públics per simplificar-los i perquè garanteixin la igualtat d'oportunitats; incentivar la formació, innovació i reciclatge professional per fomentar l'ocupació; promoure la inclusió de gènere i donar suport a les noves generacions tot escoltant l'expertesa dels més veterans.

Per un altre costat, amb la ferma voluntat de retornar el prestigi a la professió i a l'arquitectura es treballarà per millorar la percepció social de l'arquitecte, una disciplina al servei de la ciutadania i que aporta solucions als difícils reptes que tenim com a societat per als propers anys.

Un tercer objectiu en el qual se centrarà la nova Junta és en treballar per millorar la relació de la institució amb els col·legiats i entre els col·legiats, fomentant que el Col·legi sigui un punt de trobada per a la connexió, participació i cooperació entre arquitectes.
15/06/2022
Tornar