Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Votació 100% electrònica a l'Assemblea del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Després del bon resultat en el funcionament de la votació 100% electrònica, estrenada en la passada Junta General de Barcelona, el sistema s'implanta també per primera vegada en la propera Assemblea General del COAC, que es durà a terme el 30 de maig.

El sistema de de votació totalment telemàtic recull una de les propostes debatudes a la Taula de Portaveus i respon a l'objectiu de millora contínua dels procediments interns del COAC. En aquest sentit, el nou sistema permet identificar el vot emès per cada representant, així com ubicar el sentit del vot dels membres de cada grup de representants, tal com succeiria amb el vot a mà alçada. Així mateix, com fins ara, també es pot delegar el vot en cas que no es pugui assistir a l'Assemblea.

ETS REPRESENTANT DEL COAC?
Coneix el seu funcionament
Consulta els passos que hauràs de seguir per poder exercir el teu dret a vot.

És important que tant el teu correu electrònic administratiu com el telèfon mòbil estiguin actualitzats abans del 24 d'abril. Si vols comunicar-nos algun canvi o confirmar les teves dades, fes-ho a través de la Secretaria Virtual.

El dia de l'Assemblea General:
1. Caldrà que assisteixis amb el telèfon mòbil configurat amb accés a la teva bústia de correu administratiu, que serà on t’enviarem l’enllaç per poder votar.

2. Un cop haguem validat la teva assistència presencial a l'Assemblea, rebràs un correu electrònic que contindrà un enllaç web. Aquest et durà a la pàgina web de votació on t’apareixeran els punts de l’ordre del dia habilitats per a la seva votació.

3. En paral·lel, rebràs al teu telèfon mòbil un SMS amb una credencial. Hauràs d’utilitzar aquest codi per identificar-te a la pàgina web de les votacions.

4. A l’inici de l'Assemblea es farà una votació de prova.

Per a vots delegats:
1. Ens ho podràs comunicar tant el dia de la votació com prèviament al correu gabinet.deganat@coac.net. Et farem arribar el document que caldrà que ens portis degudament signat.

2. En cas que durant la sessió hi hagi delegacions de vot, caldrà passar per la taula de control per indicar-ho. Així mateix, en cas que tinguis un vot delegat i hagis de marxar abans de finalitzar l'Assemblea, caldrà que ho indiquis també a la taula de control. En aquest cas, un cop marxis de la sala de votacions, perdràs el vot que t’han delegat.

Manuals de correu
Consulta aquí els manuals de correu que tenim disponibles:
· Manual Android
· Manual IphoneBreus sessions formatives
Es duran a terme dues sessions formatives per explicar el funcionament de la votació i fer-ne una prova.
Les sessions tindran una durada de 30 minuts, es realitzaran de manera virtual i presencial a la seu de Plaça Nova, els següents dies:

· El dijous 25 de maig, a les 13.00 h
   Inscripcions presencials
   Inscripcions en línia

· El dilluns 29 de maig, a les 16.00 h
   Inscripcions presencials
   Inscripcions en línia 

Caldrà que les persones interessades participin a la sessió amb el dispositiu mòbil que utilitzaran el dia de l'Assemblea General, per tal de deixar-lo a punt.

En cas que vulguis assistir a la formació, però no tinguis disponibilitat per venir en el calendari previst, envia'ns un correu a gabinet.deganat@coac.net i buscarem una alternativa.

Si vols seguir l'Assemblea en remot, pots fer-ho a través del següent enllaç.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres
Estem a la teva disposició a la bústia gabinet.deganat@coac.net i al telèfon 933067852.

Un col·legi pioner en el vot telemàtic
Arran de la pandèmia de la COVID-19, el Col·legi va entomar la transformació digital com a una de les seves prioritats, motiu pel qual va ser una de les institucions que va promoure i aplicar la votació en remot als seus representants en els òrgans de governança.

Ara, amb la tornada a la nova normalitat, la Junta de Govern vol aprofitar per implementar les eines digitals per fer un pas endavant.19/05/2023
Tornar