Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

El Grup d'Arquitectes de Sant Andreu visita l'obra de la Cúpula

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 13 de febrer, el Grup d'Arquitectes de Sant Andreu va realitzar una visita guiada a les Obres de Consolidació i Restauració de la Cúpula de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar, la fita més representativa del barri, organitzada gràcies a la participació de la Parròquia, l’Arquebisbat, l’Incasòl i Rècop Restauracions Arquitectòniques.

L’arquitecte en cap de l’obra, Josep Esteve, va explicar de manera detallada de tota la intervenció que s’està duent a terme, des del reforç estructural de la cúpula, passant per la reparació i substitució de les rajoles dels nervis, fins a arribar a dalt de tot, la base de la creu col·locada sobre el cupulí. Tot això, gaudint de les meravelloses vistes, escalant per la impressionant bastida que arriba fins als 66 metres d’alçada.

Es preveu que la recuperació de la cúpula finalitzi al juny‐juliol d'enguany, quan s’habilitarà l’edifici per fer visites a l’interior de la cúpula fins arribar al cupulí, la part més alta. Fins llavors, el Grup d'Arquitectes de Sant Andreu en seguirà l’evolució.

Participa amb els Grups Territorials!
Els Grups Territorials del COAC estan formats per arquitectes que, més enllà de la col·legiació, estan interessats en treballar al costat de la ciutadania per copsar les problemàtiques dels diferents districtes i barris.

Els grups es reuneixen periòdicament amb la voluntat, d'una banda, d'analitzar les situacions dels seus districtes per buscar solucions de manera conjunta, i de l'altra, plantejar i organitzar activitats de difusió per apropar l'arquitectura a la ciutadania.

Si esteu interessats en formar part-ne o rebre més informació, podeu enviar un correu a desplegamentterritorial@coac.net o trucar al 93 306 78 19.

Més informació 

Tornar