Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Nova Junta Directiva de la Demarcació de Lleida del COAC, 2022-2026

Imatge: 
© COAC Lleida

El passat 13 de juny es va constituir la nova Junta Directiva de la Demarcació de Lleida del COAC, per al període de juny 2022 a juny 2026. Amb una única candidatura presentada, la Junta estarà composada per:
 
President:      Lluís de la Fuente i Pascual (col. 44.109)
Secretària:     Noèlia Albana i Arjó (col. 43.886)
Tresorera:      Sònia Urbina Sampedro (col. 55.104)
Vocal:               Orland Martí i Rovira (col. 30.000)
 
Lluís de la Fuente i Sònia Urbina hem estat membres de la darrera junta sortint, formada conjuntament amb Ramon Llobera i Víctor Pérez-Pallarès, de qui esperem haver après del seu mestratge, implicació i àmplia perspectiva de l’exercici de la professió, i esperem aportar l’experiència adquirida en el coneixement i gestió de la Demarcació del darrer període.
 
D'altra banda, Noèlia Albana i Orland Martí aportem una renovació que considerem necessària per continuar treballant pel  COAC des de l’experiència col·legial i de l’exercici professional, per complementar aquest repte conjunt que tenim per davant.
 
Volem manifestar que la decisió de presentar aquesta candidatura va ser presa des de la reflexió conjunta, fet que ens ha permès madurar els sentiments inicials consistents en una barreja entre el respecte i la IL·LUSIÓ, i d’aquesta manera encarar el nostre compromís amb responsabilitat, implicació i vocació de servei.
 
Difícilment cap de nosaltres quatre hagués pres la iniciativa sense l’empenta prèvia d’altres companys, per acabar engrescant-nos a nosaltres mateixos a fer-ho, sent conscients que el protagonisme ha de ser per al Col·legi com a Institució i, en conseqüència, ens posarem al SERVEI del Col·legi i dels col·legiats, de qui esperem guanyar-nos la confiança i col·laboració, fomentant la participació i consolidant el COAC com el punt de trobada del arquitectes.
 
Ens plantegem el repte de CONTINUAR RENOVANT aquest projecte comú que és el COAC, amb actitud oberta, predisposició i amb la responsabilitat i dedicació que comporta, en una situació col·lectiva canviant, un exercici de la professió cada cop més divers i un col·lectiu exponencialment més nombrós, rejovenit i paritari.
 
Volem defensar l’ARQUITECTURA amb presència social i actuant amb absoluta independència per garantir els interessos dels arquitectes, amb prudència i objectivitat però alhora amb la fermesa i l’energia que aporta la representació d’un col·lectiu. Per això, ens comprometem a promoure eines que facilitin la PARTICIPACIÓ dels arquitectes en les reflexions i decisions del Col·legi per tal que s’hi sentin representats i identificats.
 
Des de la Junta volem, per tant, animar-vos a participar en el VOSTRE COL·LEGI, a fer-nos sabedors de les vostres necessitats com a arquitectes i a proposar-nos el que creieu que l’entitat pot aportar per a la millora del nostre col·lectiu. Estem al vostre servei.

21/06/2022
Tornar