Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Cinc llibres d'arquitectura per al Sant Jordi 2023

Cinc novetats editorials sobre arquitectura que no et pots perdre aquest Sant Jordi

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Diumenge és 23 d’abril i això vol dir que els carrers dels nostres pobles i ciutats s’omplirant de roses i llibres! La Biblioteca del COAC recomana cinc novetats editorials sobre arquitectura que no us podeu perdre aquest Sant Jordi. Són llibres per a arquitectes, però també per a amants de l'arquitectura.

Palabra de Pritzker : conversaciones con 23 ganadores del principal premio de arquitectura de Llàtzer Moix
Des de Frank Gehry a Francis Diébédo Kéré, s'hi troba el repertori perfecte per conèixer els grans arquitectes de l'arquitectura global contemporània, les seves visions i experiències de primera mà.

Mort i vida de les grans ciutats de Jane Jacobs.
Un dels exercicis més importants de llibertat intel·lectual, desafiament al pensament hegemònic i imaginació política. Imprescindible per repensar i refer les ciutats avui dia.

Arquitectes jardiners de Barcelona, 1888-1992
Llibre que defineix el verd urbà de Barcelona a partir de vuit arquitectes jardiners, fent una aproximació dels parcs i jardins de la ciutat dins d'un context històric i cultural del país i de Barcelona.

Arquitectura con arquitectas de Fermina Garrido López, Elena Escudero López y Raquel Martínez Gutiérrez (eds.)
Una mirada de l'arquitectura projectada per dones a partir del recull d'assajos de diferents arquitectes, on s'analitza la visibilitat arquitectònica, els espais i les ciutats des d'una perspectiva de gènere.

The Renewal of dwelling : European housing construction 1945-1975 de Elli Mosayebi i Michael Kraus
Una mirada europea sobre la reconstrucció de les ciutats en els anys de postguerra amb projectes molt diversos, experimentals i específics que revelen temes universals, com també locals integrats en l'arquitectura.

Tots els llibres els podeu consultar a la Biblioteca del COAC i els podeu adquirir a la nostra llibreria de capçalera, La Capell.

19/04/2023
Tornar