Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
El CEO d'Anticipa Real Estate iAliseda Inmobiliaria, Eduard Mendiluce, i la Directora General del COAC, Sonia Oliveras, signant el conveni

El COAC i EFFIC units per impulsar la rehabilitació eficient d'habitatges

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) i EFFIC han signat un acord de col·laboració per impulsar i incentivar la rehabilitació eficient d'habitatges, amb suport dels fons europeus Next Generation.

La directora general del COAC, Sònia Oliveras, i el CEO de Anticipa Real Estate i Aliseda Inmobiliaria, Eduard Mendiluce, han segellat aquest acord que reflecteix el compromís d'ambdues organitzacions amb la sostenibilitat en el parc d' habitatge residencial, l'alineament amb els objectius europeus en la matèria i els Objectius per al Desenvolupament Sostenible.

Aquest conveni permetrà als gairebé 11.000 arquitectes col·legiats catalans accedir a les propostes d’EFFIC amb l'objectiu de millorar l'exercici professional dels arquitectes. En aquest sentit, s'organitzaran de manera conjunta jornades tècniques i de formació sobre aquestes ajudes europees, a més d'oferir informació a particulars i professionals interessats.
26/09/2023
Tornar