Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
AADIPA

Nova Junta Directiva de l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic

Imatge: 
© AADIPA
El passat 25 d'abril es va celebrar l'Assemblea General Ordinària de l'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), en la qual es va dur a terme l’elecció dels càrrecs de president i vocals de la nova Junta Directiva.

Així, la Junta Directiva per al mandat 2022-2024 està formada per Antoni Vilanova com a president, i Francesc Rafat i Alessandro Scarnato com a vocals.

Antoni Vilanova és president de l'AADIPA des del 2014. També és membre de la Junta Directiva de l'Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) i de la Comissió Tècnica de seguiment del Pla Especial de Patrimoni Industrial de l'Ajuntament de Barcelona. Apart de l’activitat professional del despatx Vilanova+Moya, arquitectes, és professor del Màster de Restauració de Monuments de l’ETSAB, així com dels Postgraus en Restauració Arquitectònica i en Rehabilitació, Diagnosi i Tècniques d’Intervenció de La Salle - URL.
 
Francesc Rafat és vocal de la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de la Catalunya Central i membre de la Comissió Municipal de Patrimoni Manresa, entre d'altres. Desenvolupa projectes d'edificació i rehabilitació en despatx propi, així com informes i dictàmens. També és arquitecte pèrit forense i col·labora amb diversos bufets d'advocats.

Alessandro Scarnato és vocal de la Junta Directiva de l'AADIPA des del 2018. Doctor en Teoria i Història de l'Arquitectura per la UPC, és professor associat en els departaments de Teoria i Història de l’Arquitectura i d'Urbanística i Ordenació del Territori de la UPC. En la seva activitat professional ha desenvolupat projectes de rehabilitació, restauració i transformació a Espanya, Itàlia, Suïssa i Regne Unit, entre d'altres.
3/05/2022
Tornar