Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
Jordi Pareto © Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Nou espai expositiu arquitectes.cat per promoure l'arquitectura catalana

'Observatori Quaderns: 261-265' és l'exposició que ha donat el tret de sortida al nou espai expositiu del COAC a plaça Nova arquitectes.cat.

El muntatge expositiu, dissenyat per l'arquitecte Xevi Bayona, es presenta com un joc de projeccions que embolcalla l'espai amb les prop de 100 obres publicades durant els darrers anys a la revista Quaderns. És a partir del capvespre quan aquest joc lumínic pren la seva màxima intensitat transformant el vestíbul del COAC en un espai on llum i arquitectura en són els protagonistes.

A la inauguració, el degà del COAC, Lluís Comeron, va remarcar la necessitat de transmetre a la ciutadania el valor que té l'arquitectura dins la societat i com pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones. Aquest és el principal repte que té el nou espai arquitectes.cat.

A l'acte també va participar l'arquitecte en cap de l'Ajuntament de BCN, Vicente Guallart, que va felicitar el Col·legi pel nou espai, del qual va dir que ha de ser un referent expositiu a la ciutat.

Finalment, el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, va fer menció del paper que tindrà la nova Llei d'Arquitectura, en la redacció de la qual el COAC hi col·labora molt intensament.

L'exposició 'Observatori Quaderns: 261-265' es podrà visitar fins a mitjans del mes de maig.

25/04/2014
Tornar