Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Obertura de lemes i presentació del guanyador del concurs per a la rehabilitació de la façana de plaça Nova

El proper dimarts 3 de juny a les 12.30 h tindrà lloc a la sala d’actes de la seu del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’obertura de Lemes i la presentació del projecte guanyador del Concurs per a la rehabilitació de la façana de la seu col·legial a Barcelona.

El Concurs es va convocar amb l’objectiu de trobar una solució que permetés complir tant amb la necessitat de restauració de la façana com amb la millora de les prestacions de l’edifici atenent als criteris actuals, sobretot pel que fa a la seva eficiència energètica i ambiental així com el control acústic i d’assolellament. En el transcurs de la sessió es donarà a conèixer el projecte guanyador, que el Jurat ha considerat que ha estat capaç de resoldre de forma excel•lent ambdues necessitats.

La sessió servirà per analitzar la importància de la renovació urbana en l’actual context econòmic, com a motor de recuperació per al sector de l’edificació, així com a activitat que ha de permetre la millora del parc edificat en conceptes com la sostenibilitat, l’eficiència energètica, funcionalitat i utilitat i l’impuls de la competitivitat.

L’acte comptarà amb la intervenció del degà del COAC, Lluís Comerón; els membres del Jurat; Xavier Olivella, gerent de l'Institut Municipal del Paisatge Urbà de l’Ajuntament de Barcelona; i Xavier Martí, responsable de Programes Europeus del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i coordinador del Projecte MARIE.

 

30/05/2014
Tornar