Conveni de col·laboració entre el Col·legi i Bentley

Conveni de col·laboració entre el Col·legi i Bentley

Imatge: 
© Bentley
El Col·legi d'Arquitectes ha signat un conveni amb l'empresa americana Bentley en virtut del qual el COAC esdevé un dels centres oficials Bentley Select per a la formació en AECOsim, el software BIM de Bentley.

Per mitjà d'aquest conveni, Bentley oferirà llicències d'educació gratuïtes per utilitzar l'aplicació AECOsim durant un any a tots els arquitectes que realitzin un dels cursos, tant presencials com en línia, que l'Escola Sert programarà properament per aprendre a utilitzar aquest software. A més, obtindran un descompte si volen comprar la llicència professional.

AECOsim, sistema reconegut internacionalment, integra totes les funcionalitats necessàries per crear models BIM de projectes d'arquitectura, incloent la fase de projecte, la de construcció i l'explotació dels edificis. Facilita la integració d'estructures, instal·lacions, anàlisi energètic, connexió amb costos i planificació del procés constructiu.El proper dijous 14 de maig a les 11 h tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació del conveni. El programa serà el següent:

1. Presentació de l'acord COAC-Bentley
Pere Castelltort, secretari de la Demarcació de Barcelona, explicarà l'estratègia de l'Escola Sert en formació sobre processos BIM, enfocada no només al disseny i producció de plànols, sinó també al Project & Construction Management i el Facility Management.

2. Presentació de la companyia Bentley
A càrrec d'Antoine Brusa, Europe Channel Manager de Bentley.

3. Introducció d'AECOsim Building Designer
Miguel Villamor i Sergi Ferrater mostraran el funcionament del programa AECOsim i explicaran el valor afegit que ofereix. 10/04/2015
Tornar