Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Projecte de rehabilitació de la façana de plaça Nova

Fallat el Concurs de Project Management per al Projecte de rehabilitació de la façana de plaça Nova

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Després d’estudiar i valorar les propostes presentades al Concurs per a la selecció de l’equip tècnic per al Project Management del Projecte de rehabilitació de la façana de l’edifici del COAC a la plaça Nova de Barcelona, el Jurat ha proposat com a guanyador el Lema ‘aPM-Alguna Pregunta Més’, que correspon a l’estudi GRV Arquitectes, S.L.P.

Consulteu la valoració del jurat.

Concurs
El Concurs convocat pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha constat de dues fases. La primera per a la inscripció i acreditació de la capacitat i solvència demanada per poder participar. En aquesta fase els participants han acreditat la realització d’un treball –executat o en fase d’execució-  d’un Project Management d’un edifici amb un PEM superior a 300.000 euros (IVA exclòs).

En la segona fase els equips han presentat la documentació amb la descripció de la metodologia en l’execució dels treballs plantejats i la planificació temporal dels mateixos, així com l’organització de l’equip.

Aquest concurs forma part del Projecte de rehabilitació de la façana de plaça Nova, que es va conèixer el passat mes de juny arrel del Concurs que s’havia convocat prèviament. El projecte guanyador, de l’equip composat per la societat Fuses-Viader Arquitectes SLP, i els arquitectes Jorge Perea i Jordi Mansilla, recupera l’essència original de l’edifici posant en valor els principals atributs del projecte original, un dels pocs exemples que queden a la ciutat de l’anomenat “Moviment modern”.  A banda, millora les prestacions de l’edifici tant en la qualitat dels materials i detalls constructius com en el de l’eficiència energètica del conjunt, que tindrà consum quasi zero..

Documentació:
El Calendari establert és el següent:
  • Convocatòria del Concurs: 30 d'octubre de 2014
  • Inscripció-acreditació de solvència: 6 de novembre de 2014 (13h)
  • Publicació del llistat d'admesos: 11 de novembre de 2014 Presentació de la proposta i sobre contenidor de la identitat: 21 de novembre de 2014 (13h)
  • Identificació dels lemes: 3 de desembre de 2014
 
30/10/2014
Tornar