Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Mapa 'Arquitectura a les Aules 5.0'

Apropem l'arquitectura a infants i joves amb tallers per fer des de casa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
En el marc de la Setmana d'Arquitectura, que se celebra entre el 7 i el 17 de maig de forma virtual, el nostre programa 'Arquitectura a les Aules. Aprendre a casa' posa a disposició de famílies i escoles tallers online elaborats per professionals de l'arquitectura, amb l'objectiu d'oferir una nova mirada sobre els espais que ens acompanyen i oferir continguts educatius adaptats a totes les edats que ajudin a passar aquesta època de confinament.

Tallers per a primària i secundària per fer des de casa
Els recursos estan pensats per als nens i joves des de cicle inicial fins a secundària, i són píndoles de consum senzill que  conviden a fer una acció a casa: fer una manualitat, construir una maqueta, dissenyar formes geomètriques o fer jocs de llums i ombres.

Aprofita'ls, tria entre l'ampli ventall que t'oferim!
Quan hagueu completat els tallers, podeu compartir-los a la xarxa amb l'etiqueta #FemArquitectura o bé enviant-lo aquí  
 
                      

Arquiescola, el programa educatiu del COAC

'Arquitectura a les Aules' forma part d''Arquiescola', el programa educatiu d'arquitectura del COAC, un projecte curricular i transversal a totes les matèries per apropar l'arquitectura a partir de les noves estratègies pedagògiques d'ensenyament significatiu i treball per projectes. 

El programa va celebrar la seva primera edició l'any 2019. Gràcies a la col·laboració de 80 arquitectes, 4.000 infants i joves van gaudir de l'arquitectura a través dels tallers que es van desenvolupar a més de 50 escoles i instituts de la ciutat de Barcelona.

Podeu consultar les temàtiques i imatges dels tallers al web 'Arquitectura a les Aules 5.0': si cliqueu a les fulles verdes de la imatge veureu el conjunt de tallers realitzats per arquitectes a les escoles de Barcelona el 2019, la fulla blava sobre el mar us portarà als tallers online d'aquest 2020 i les fulles rosades us guiaran als tallers de les Festes d'Arquitectura als districtes de Barcelona d'aquest any.

Precisament el 14 de maig es farà la preesentació “Què és ArquiEscola?, participa des de casa del programa educatiu del COAC"de la mà de l'arquitecta Laura Gómez de Globus Vermell. 

També per a la Setmana d'Arquitectura es proposen activitats online emmarcades en les festes d'arquitectura dels diferents districtes de Barcelona, pensades per posar en valor el patrimoni arquitectònic de la ciutat. Consulteu les activitats de les festes d'arquitectura.

Voleu conèixer millor què és la Setmana d'Arquitectura? Cliqueu aquí
 
27/04/2020
Tornar