Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya

L'Arxiu i la Biblioteca del COAC col·laboren en l'exposició "Màquines de viure" de La Virreina

El proper dijous 22 de febrer La Virreina Centre de la Imatge inaugura l’exposició "MÀQUINES DE VIURE. Flamenc i aquitectura en l'ocupació i la desocupació d'espais", en la qual col·labora el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya.

L’exposició és un projecte al voltant del diàleg a tres bandes entre l’arquitectura radical, la crítica social i les representacions flamenques, que mitjançant fotografies, plànols, pel·lícules i altres documents proposa l’ajustament espai-temporal entre tres camps de producció diferents i vinculats entre sí, tres maneres d’entendre el territori, la ciutat i la casa.

Aquest projecte traça una genealogia històrica sobre les formes de situar-se a l’espai domèstic, l’arquitectura i l’urbanisme, i s’exploren les reinvencions dels fluxos circulatoris, de mobilitat i de passeig que van iniciar el seu camí durant la segona meitat del segle XX i es van desenvolupar, de forma complexa, en aquest segle. 

La mostra pren el seu títol de la locució primera que feu Federico García Lorca del famós machine à habiter de Le Corbusier, figura clau i original de l’urbanisme i l’arquitectura modernes.

L’Arxiu Històric i la Biblioteca del COAC hi participen amb 8 peces originals i 6 reproduccions, entre les quals hi ha plànols del polígon Canyelles, fotografies de F. Català-Roca i facsímils dels carnets Espagne de Le Corbusier.

"MÀQUINES DE VIURE" es podrà visitar a La Virreina fins al 20 de maig de 2018.
16/02/2018
Tornar