Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

BWA+BSL+BCN_Espais de vida compartida. Conferència d'Espai LUR arquitectura i Comas-Pont arquitectes'

Imatge: 
© Cities Conection Project
La Demarcació de Girona del COAC i Cities Connection Project organitzen el dijous 16 de febrer, a les 19 h, la conferència de cloenda de l’exposició “BWA+BSL+BCN_Espais de vida compartida” amb la participació de dos estudis d’arquitectura catalans presents a l’exposició; Anna Planas i Raquel Villa (Espai LUR arquitectura), amb l’obra Jardins del Doctor Pla i Armengol de Barcelona, i Jordi Comas i Anna Pont (Comas-Pont arquitectes), amb l’escola El Petit Miquel de Vic. Els ponents explicaran les obres que podem trobar a l’exposició i altres vinculades a la temàtica que la condueix.
 

Aquesta sisena edició de Cities Connection Project connecta Valònia-Brussel·les, Barcelona i Basilea, mostrant espais de vida compartida com a eix central de l’exposició. Compartir espais i activitats, així com la diversitat de programes són els punts comuns dels 60 projectes exposats, mostrant diferents enfocaments i processos provats per arquitectes de contexts heterogenis. 

En un marc de crisi sanitària mundial, la pandèmia sembla haver canviat la nostra manera de relacionar-nos, així com el nostre sistema de treball. Aquests espais de vida compartits són, ara més que mai, llocs indispensables, que conviden a intercanvis diversos entre els usuaris.

Versió per a imprimirPDF version