Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Visita a les Terres de Girona

Visita a les Terres de Girona

Imatge: 
© 10._Escola_St_Greg- retall.jpg (wikipedia)
L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les localitats d'Olot, Planes d'Hostoles i Sant Gregori, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol. La jornada ha estat organitzada per Mariona Genís i Judit Taberna, directores del proper XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu” i Anna Albó, vocal de l'AADIPA de Girona.

Es tracta, de la segona trobada del cicle de visites que es realitzaran en tot el territori en relació amb el Curset d’enguany. S'iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda havent dinat al restaurant "La Quinta Justa" d'Olot.

Us proposem una visita a les Terres de Girona. Visitarem escoles dels arquitectes noucentistes Josep Goday i Rafael Masó, entre altres, acompanyats dels arquitectes que han fet posteriors intervencions en aquests edificis de principis del segle XX.
Consulta el programa.

El cost de la visita és de 30€ per als membres de l’AADIPA i de 33€ per a la resta d’assistents. La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i interessats en el tema.

INSCRIPCIONS TANCADES
Versió per a imprimirPDF version