Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Els arquitectes catalans, presents a la Fira de Rehabilitació Denkmal

Els arquitectes catalans, presents a la Fira de Rehabilitació Denkmal

Imatge: 
© Denkmal
L’Observatori de Barcelona per a la Rehabilitació Arquitectònica (OBRA) participa enguany a la Fira sobre rehabilitació i restauració del patrimoni cultural DENKMAL, que se celebra els propers 6, 7 i 8 de novembre a Leipzig (Alemanya) i que en aquesta edició es dedica a les façanes històriques.

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, membre d’OBRA, hi serà present exposant els projectes de rehabilitació presentats a la Mostra d’Arquitectura de Barcelona, juntament amb el projecte de rehabilitació de la façana de la seu de plaça Nova del Col·legi d'Arquitectes, com a iniciativa internacional, el Premi Europeu AADIPA d’Intervenció en el Patrimoni arquitectònic, de caràcter bianual.

A l’estand s’exposaran també les obres de restauració de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona i un resum de la rehabilitació de Ciutat Vella de Barcelona.

Denkmal és la fira bianual de referència en el sector de la rehabilitació i restauració del patrimoni arquitectònic. Es tracta d’una fira que viu una etapa d’expansió, amb una forta influència al centre i nord d’Europa, Europa de l’Est i Rússia.

Més informació.
6/11/2014
Tornar