El president de la Demarcació de Girona i la Key Account Manager de Compac a la sala de Juntes de la Demarcació de Girona del COAC

L'empresa COMPAC col·labora amb la Demarcació de Girona del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La setmana passada, el president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), Marc Riera, i la Key Account Manager a Espanya (KAM Spain) de l’empresa COMPAC, Montse Arnau, en representació de Paco Sanchis, CEO de la companyia, van formalitzar la col·laboració entre ambdues entitats per aquest 2021. L’acte va tenir lloc a la sala de Juntes de la Demarcació de Girona del COAC seguint totes les mesures d’higiene i seguretat d’acord amb la normativa sanitària vigent. 

El principal objectiu de l’acord és treballar conjuntament en la promoció de l’arquitectura i en accions formatives a través de les activitats que ha programat la Demarcació de Girona del COAC per aquest any i així incentivar el sector de l’arquitectura. Entre les accions de projecció de l’arquitectura hi trobem els Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona, els cicles Síntesis Arquitectòniques o l’Àlbum de l’Arquitecte, així com les exposicions per promocionar el fons de l’Arxiu Històric. Per la part de formació continuada als i les arquitectes, COMPAC recolzarà el programa formatiu que duu a terme l’Escola Sert amb cursos centrats en temàtiques al voltant de les polítiques d’habitatge i les eines informàtiques, com el funcionament del visat telemàtic, la fiscalitat de l’arquitecte, la tecnologia BIM i els amidaments i pressupostos amb el TCQ. 

Amb aquest acte, COMPAC s’uneix a Arcadi Pla SA, Ascensors Serra, Boffi – De Padova, Brancós Ceramics, Figueras International Seating, HNA – Germandat Nacional d’Arquitectes, iGuzzini, IRSAP, Itisa, Jung, Plantalech, Technal, Tendències Girona i Vidresif; empreses que donen suport a la Demarcació de Girona del COAC en les activitats culturals i formatives. Cal destacar que aquest compromís s’afegeix a altres convenis amb els quals COMPAC està recolzant activament l’Arquitectura.

COMPAC, empresa líder del mercat de superfícies decoratives d'alta qualitat
COMPAC, fundada el 1975, va ser la primera companyia espanyola especialitzada en la fabricació i distribució de superfícies de marbre i quars. Avui dia és una gran multinacional amb capital 100% espanyol, que ha sabut créixer conservant aquesta agilitat i esperit d'independència en la presa de decisions. COMPAC compta amb dos moderns centres de producció a Espanya i Portugal, una gran empresa formada per més de 300  professionals que operen activament en 90 països, enfocada en la importància de la innovació contínua i de les noves necessitats i sensibilitats de la societat actual. 

COMPAC des dels seus inicis ha estat una empresa visionària i capdavantera en termes de sostenibilitat i innovació. Sempre ha apostat per la creació de productes d'alta qualitat i disseny únic preservant el medi ambient de manera persistent i professional.

26/02/2021
Tornar