Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Marc Riera seguirà 4 anys més com a president de la Demarcació de Girona

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

L’arquitecte Marc Riera i Guix (Banyoles, 1979) seguirà al capdavant de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) quatre anys més, després que el passat 26 d’abril la Mesa Electoral Central del COAC validés la seva candidatura, que va ser l’única presentada per a la Junta Directiva de la demarcació. A Riera l’acompanyaran Jordi Ortega i Batlle, com a secretari, Sílvia Musquera Felip, com a tresorera, que també repeteixen mandat, i Júlia Breiz Pellicer, com a vocal. A les delegacions seran els arquitectes Jordi Moret Vayreda a la Garrotxa-Ripollès, i Dana Palmada Castells a l’Alt Empordà, els que estaran al capdavant de les seus. 

Eleccions per escollir els òrgans de govern i representants del COAC
El dimarts 17 de maig se celebraran les eleccions a Junta de Govern i a Junta Directiva de la Demarcació de Barcelona, ja que s’han presentat més d’una candidatura mentre que a la resta de demarcacions no hi haurà eleccions en haver-se presentat una única candidatura.

En el cas de la Junta de Govern, els arquitectes Guillem Costa Casamiglia, Carla Habif Bozzo i Manuel Ruisánchez Capelástegui són els candidats a futur degà. Quan a la Demarcació de Barcelona, Sandra Cinta Bestraten Castells i Pere Castelltort Sales són els arquitectes que es disputen la presidència de la Demarcació de Barcelona. 

Aquest mateix dia també s’escolliran els 200 representants a l’assemblea general del COAC.

6/05/2022
Tornar