Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Imaginaris per a una Arquitectura Col·lectiva: Quaderns i el Congrés d’Arquitectura

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El proper dijous 2 de novembre, amb motiu de la publicació del nou número de la revista Quaderns d'Arquitectura i Urbanisme, es realitzarà a l'Arts Santa Mònica una acció artística protagonitzada pels fotògrafs i creadors que han intervingut en aquest número de la revista, centrada en el Congrés d'Arquitectura 2016. 

Amb el títol "Imaginaris -de la fotografia i de la creació artística- per a una arquitectura col·lectiva: Quaderns i el Congrés d’Arquitectura", l'acció presenta públicament els imaginaris proposats per nou fotògrafs i nou creadors d'art que han servit, al Quaderns, de documents d’obertura i cloenda de cada un dels nou àmbits conclusius del Congrés.

Els artistes són Laia Abril, Pere Faura, Toni Amengual, Alex Reynolds, Raquel García, Domènec, Alba Sotorra, Mery Cuesta i Lucía C. Pino, les intervencions dels quals han estat compilades i comissariades per Jaume Reus, director de l'Arts Santa Mònica. Per la seva part, també hi participen els fotògrafs Eva Serrats, Pol Viladoms, Carles Sánchez, Meritxell Arjalaguer, Pau Guerrero, Marcela Grassi, Pep Sau, Josep M. de Llobet i Laura Canterella, que han aportat nou imaginaris caracteritzats per oferir una mirada compromesa amb els llindars de l’hàbitat humà, i per la seva complicitat amb l’arquitectura.

L'acte inclourà una escenificació al claustre de l'Arts Santa Mònica amb l'imaginari coreografiat per a l’ocasió per Pere Faura. La trobada finalitzarà amb una cervesa Alhambra, per tal de compartir impressions.

El comissariat d’aquesta acció ha anat a càrrec de Jaume Reus, director d’Arts Santa Mònica, en el cas dels creadors de diferents disciplines, i a càrrec de la redacció de Quaderns en el cas dels fotògrafs.

Versió per a imprimirPDF version