Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Vestíbul del COAC

L'atenció als arquitectes, ara més àgil i propera

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
A partir del 29 de maig, els col·legiats que us adreceu a la seu de Barcelona tindreu un primer punt d’Atenció a l’Arquitecte al vestíbul de l’edifici. 

De dilluns a divendres de 9 a 14 h, s'atendrà els arquitectes des del mateix vestíbul de la seu de Plaça Nova. Aquest nou servei l’oferirà, de forma rotativa, una persona de les diferents àrees col·legials. La finalitat d’aquesta iniciativa és oferir un servei més proper i facilitar el contacte directe dels arquitectes amb els diversos departaments del COAC. D'aquesta manera, l’atenció serà més àgil i ràpida, amb capacitat per donar resposta directa sobre múltiples qüestions.

Al vestíbul també hi haurà una persona de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació, que oferirà informació general a la ciutadania sobre els beneficis de la rehabilitació d’habitatges i els ajuts dels fons europeus Next Generation. La finalitat és, d’una banda, promoure la cultura de la rehabilitació i contribuir a la renovació del parc edificatori existent i, de l’altra, posar en valor el paper dels arquitectes, que volem donar resposta als reptes actuals de sostenibilitat i eficiència energètica davant la lluita contra el canvi climàtic.
 
 
22/05/2023
Tornar