Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Fem xarxa. Fem història. Som arquitectes!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Coincidint amb la celebració dels 150 anys de l’Associació d’Arquitectes, el COAC posa en marxa la campanya “Som arquitectes”, que busca fer xarxa, posar en valor la professió i poder respondre millor als interessos dels arquitectes catalans. A la vegada, gràcies a tots vosaltres, hem aconseguit que Barcelona sigui Capital Mundial de l'Arquitectura l'any 2026 i impulsar el Congrés Mundial UIA BCN 2026, un esdeveniment cabdal per al sector.

Volem estar més connectats amb tu!
Ens agradaria conèixer el teu àmbit professional, ja que això ens permetrà establir una connexió més propera i poder respondre millor a les teves necessitats. La teva participació és clau per crear una comunitat forta i unida.

A més, els arquitectes no col·legiats podran rebre fins a finals d'any, de forma gratuïta, el Recull de Premsa diari amb tota l'actualitat del món de l'arquitectura i la construcció.

Forma part del llibre digital
Volem comptar amb tu per crear el llibre digital amb els noms de tots els i les arquitectes de Catalunya. Tant si t'has col·legiat com si no, aprofita aquesta oportunitat única per fer xarxa i formar part de la iniciativa. Junts, podem enfortir la nostra comunitat, compartir coneixements i experiències, i reivindicar el valor de l'arquitectura.

Comparteix la iniciativa amb els teus companys de professió!

Fem xarxa. Fem història. Som arquitectes!

5/06/2024
Tornar