Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa a 'Arquitectura a les Aules' durant la Setmana d'Arquitectura 2024!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Obrim una nova convocatòria d’'Arquitectura a les Aules', el programa de tallers d’arquitectura als centres educatius que el COAC organitza la segona setmana de maig, coincidint amb la Setmana d’Arquitectura. Enguany, a més de la província de Barcelona, engeguem 'Arquitectura a les Aules' a les ciutats de Girona i Lleida.

Així, del 9 al 19 de maig de 2024, tornarem a oferir tallers i xerrades perquè els alumnes dels centres educatius de primària i secundària que hi vulguin participar puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat.

Com funciona?
Els arquitectes o estudiants d’arquitectura que desitgin dur a terme una d'aquestes activitats poden apuntar-se fins a l’1 de novembre de 2023 a través dels següents formularis: Província de Barcelona, Ciutat de Girona i Ciutat de Lleida.

A principis del 2024, es donaran a conèixer les aliances d'arquitectes i centres educatius, per tal que ambdues parts es posin en contacte i puguin acordar una proposta d’activitat que s’adeqüi a una temàtica d’interès per al centre i al nivell educatiu dels alumnes.

Tots els tallers se celebraran durant les dates de la Setmana d’Arquitectura i tindran una durada de dues hores dins l’horari lectiu. Durant el primer trimestre del 2024, el COAC oferirà formació als arquitectes inscrits que no n'hagin rebut en edicions anteriors.

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius que desitgin participar-hi poden fer la sol·licitud a través dels mateixos formularis: Província de BarcelonaCiutat de Girona i Ciutat de Lleida.

Resolució de dubtes
Si teniu qualsevol dubte en relació amb la participació a 'Arquitectura a les Aules', podeu enviar un correu a arquiescola@coac.cat (Barcelona); esert.gir@coac.cat (Girona) i for.lle@coac.net (Lleida).

Sis anys realitzant tallers que apropen l’arquitectura a infants i joves
El 2018, el COAC va posar en marxa ‘Arquitectura a les Aules’ dins del programa ArquiEscola, amb la voluntat d’apropar aquesta disciplina a infants i joves, tal com recull la Llei d’Arquitectura. Des que es va iniciar el projecte, ja hi han participat més de 24.000 alumnes de més de 200 escoles –moltes han participat en més d'una edició– de la província de Barcelona. El 2020, la COVID-19 va obligar a reconvertir els tallers en propostes en línia, que es poden recuperar accedint a 'Aprendre des de Casa' o bé al canal YouTube del COAC. La del 2023 ha estat l'edició amb més participació: 95 escoles amb 300 tallers i 8.100 alumnes. Les imatges i les descripcions dels tallers d'aquests anys es poden veure a 'Arquitectura a les Aules 5.0'.
28/06/2023
Tornar