Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Ajuntament Terrassa

La Delegació del Vallès del COAC es reuneix amb el CATEB i Ajuntament de Terrassa

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

La Delegació del Vallès del COAC i la Delegació del Vallès Occidental del CATEB es van reunir amb l’Ajuntament de Terrassa per presentar el projecte de trasllat de les seves seus al nou edifici, ubicat al centre de Terrassa. 

A la reunió hi van assistir Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC; Fermín Aparicio, delegat al Vallès del COAC, i Xavier Broto, corresponsal a Terrassa del COAC. Per part del CATEB hi va assistir Vanessa Ballester, nova delegada al Vallès Occidental. L’Ajuntament hi va estar representat per Xavier Cardona, tinent d’alcalde de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat; Cristina Escudé, directora de l'Àrea d'Urbanisme i Sostenibilitat; Marta Gómez, directora de Serveis d’Urbanisme; Àngels Mira, directora de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, i Marc Girol, director de Serveis d’Empresa. 

La trobada va ser molt enriquidora i va concloure amb un ferm compromís de crear sinergies entre institucions, potenciant espais de coneixement compartit i oferint servei i talent a la ciutadania.  

18/10/2023
Tornar