Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

VOTACIONS ELECTRÒNIQUES, UN SALT ENDAVANT

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Recollint les propostes debatudes a la Taula de Portaveus, i amb l’objectiu de continuar millorant els nostres procediments interns, les votacions de la propera Junta General de Barcelona es realitzaran, per primera vegada, amb un sistema de votació 100% electrònic. Aquest nou sistema substituirà les votacions a mà alçada.

La iniciativa permetrà identificar el vot que emet cada representant, així com ubicar el sentit del vot dels membres de cada grup de representants, tal com succeiria amb el vot a mà alçada. Així mateix, com fins ara, també es podrà delegar el vot en cas que no es pugui assistir.

Ets representant a la Demarcació de Barcelona?
Coneix el seu funcionament

A continuació, consulta els passos que hauràs de seguir per tal de poder exercir el teu dret a vot.

És important que tant el teu correu electrònic administratiu com el telèfon mòbil estiguin actualitzats abans del 24 d'abril. Si vols comunicar-nos algun canvi o confirmar les teves dades, fes-ho a través de la Secretaria Virtual.

El dia de la Junta General de Barcelona:

1. Caldrà que assisteixis amb el telèfon mòbil configurat amb accés a la teva bústia de correu administratiu, que serà on t’enviarem l’enllaç per poder votar.

2. Un cop haguem validat la teva assistència presencial a la Junta, rebràs un correu electrònic que contindrà un enllaç web. Aquest et durà a la pàgina web de votació on t’apareixeran els punts de l’ordre del dia habilitats per a la seva votació.

3. En paral·lel, rebràs al teu telèfon mòbil un SMS amb una credencial. Hauràs d’utilitzar aquest codi per identificar-te a la pàgina web de les votacions.

4. A l’inici de la Junta es farà una votació de prova.

Per a vots delegats:

1. Ens ho podràs comunicar tant el dia de la votació com prèviament al correu gabinet.deganat@coac.net. Et farem arribar el document que caldrà que ens portis degudament signat.

2. En cas que durant la sessió hi hagi delegacions de vot, caldrà passar per la taula de control per indicar-ho. Així mateix, en cas que tinguis un vot delegat i hagis de marxar abans de finalitzar la Junta, caldrà que ho indiquis també a la taula de control. En aquest cas, un cop marxis de la sala de votacions, perdràs el vot que t’han delegat.

Manuals de correu:

Consulta aquí els manuals de correu que tenim disponibles:
· Manual Android
· Manual Iphone

Tens dubtes? Estem al teu costat
Volem que el dia de la votació sigui tot un èxit. Per això, estem al teu servei perquè entre tots ho fem possible.

Breus sessions formatives
Celebrarem dues sessions formatives per explicar el funcionament de la votació i fer-ne una prova.

Les sessions tindran una durada de 30 minuts, es realitzaran de manera virtual i presencial a la seu de Plaça Nova, els següents dies:

· El dijous 20 d’abril, a les 13.00 h
   Inscripcions presencials
   Inscripcions en línia

· El dilluns 24 d’abril, a les 16.00 h
   Inscripcions presencials
   Inscripcions en línia

Caldrà que les persones interessades participin a la sessió amb el dispositiu mòbil que utilitzaran el dia de la Junta General, per tal de deixar-lo a punt.

En cas que vulguis assistir a la formació, però no tinguis disponibilitat per venir en el calendari previst, envia'ns un correu a gabinet.deganat@coac.net i buscarem una alternativa.

A banda de les sessions formatives, l’equip de TIC estarà a disposició dels representats una hora abans de l’inici de la Junta General de Barcelona (a partir de les 12 hores), per tal d’atendre els possibles darrers dubtes.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres
Estem a la teva disposició a la bústia gabinet.deganat@coac.net i al telèfon 933067852.

Un col·legi pioner en el vot telemàtic
Arran de la pandèmia de la COVID-19, el Col·legi va entomar la digitalització com a una de les seves prioritats, motiu pel qual va ser una de les institucions que va promoure i aplicar la votació en remot als seus representants en els òrgans de governança.

Ara, amb la tornada a la nova normalitat, la Junta de Govern vol aprofitar per implementar les eines digitals per fer un pas endavant.13/04/2023
Tornar