Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Un nou arxiu digital sobre la intervenció en el patrimoni arquitectònic europeu

El Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA, des de la seva creació l’any 2012, advoca i treballa per a la consecució d'un doble objectiu: distingir la bona pràctica patrimonial i contribuir a la seva divulgació. En coherència amb aquesta última missió, i coincidint amb l'obertura de la inscripció de la 3a edició, s'inaugura la publicació al seu web d'un arxiu internacional sobre patrimoni.

Es tracta d'un arxiu viu i obert, amb el qual donar visibilitat a totes les obres que es presentin al Premi, al llarg de la seva trajectòria, així com a altres intervencions que, seleccionades per un comitè científic d'experts, responguin a criteris de bones pràctiques en l'àmbit patrimonial.

En aquest nou apartat del web, l'usuari pot consultar tots els projectes digitalitzats, mitjançant un cercador o filtrant la seva consulta per criteris com el país o l'autor. És una plataforma digital senzilla i usable que es configura com una font d'informació que aglutina i posa a l'abast de tots –professionals, investigadors, estudiants i públic en general– obres que ofereixen una panoràmica de la memòria del nostre entorn.

La comissió organitzadora del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA anima a tothom a conèixer i consultar un arxiu que aspira a convertir-se en un referent documental de l'estat de la qüestió en la intervenció en el patrimoni europeu.


Accedeix a l'Arxiu digital del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.
10/02/2017
Tornar