Un nou arxiu digital sobre la intervenció en el patrimoni arquitectònic europeu

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA, des de la seva creació l’any 2012, advoca i treballa per a la consecució d'un doble objectiu: distingir la bona pràctica patrimonial i contribuir a la seva divulgació. En coherència amb aquesta última missió, i coincidint amb l'obertura de la inscripció de la 3a edició, s'inaugura la publicació al seu web d'un arxiu internacional sobre patrimoni.

Es tracta d'un arxiu viu i obert, amb el qual donar visibilitat a totes les obres que es presentin al Premi, al llarg de la seva trajectòria, així com a altres intervencions que, seleccionades per un comitè científic d'experts, responguin a criteris de bones pràctiques en l'àmbit patrimonial.

En aquest nou apartat del web, l'usuari pot consultar tots els projectes digitalitzats, mitjançant un cercador o filtrant la seva consulta per criteris com el país o l'autor. És una plataforma digital senzilla i usable que es configura com una font d'informació que aglutina i posa a l'abast de tots –professionals, investigadors, estudiants i públic en general– obres que ofereixen una panoràmica de la memòria del nostre entorn.

La comissió organitzadora del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA anima a tothom a conèixer i consultar un arxiu que aspira a convertir-se en un referent documental de l'estat de la qüestió en la intervenció en el patrimoni europeu.


Accedeix a l'Arxiu digital del Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA.
10/02/2017
Tornar