Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa a 'Arquitectura a les Aules' de la Setmana d'Arquitectura 2023!

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
Per cinquè any consecutiu, obrim una nova convocatòria d’'Arquitectura a les Aules', un programa de tallers d’arquitectura als centres educatius que el COAC organitza durant la Setmana d’Arquitectura (del 4 al 14 de maig 2023) dins de Model. Festival d'Arquitectures. 

En aquesta edició 'Arquitectura a les Aules' tornarà a oferir tallers i xerrades perquè els alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la Demarcació de Barcelona que ho vulguin puguin observar, pensar i actuar seguint el fil de l'arquitectura del seu entorn més immediat.

Com funciona?
Els arquitectes o estudiants d’arquitectura que ho desitgin poden apuntar-se per formar part d’'Arquitectura a les Aules' fins a l’1 de novembre de 2022 a través del formulari.

A principis del primer trimestre del 2023, es donaran a conèixer les aliances d’arquitectes i centres educatius, per tal que ambdues parts es posin en contacte i puguin acordar una proposta d’activitat que s’adeqüi a una temàtica d’interès pel centre i al nivell educatiu dels alumnes.

Tots els tallers se celebraran durant les dates de la Setmana d’Arquitectura i tindran una durada de dues hores dins l’horari lectiu. (Durant el primer trimestre el COAC oferirà formació als arquitectes inscrits).

Treballes a una escola o institut i hi estàs interessat?
Els centres educatius també poden fer la sol·licitud al mateix formulari.

Resolució de dubtes
Qualsevol dubte o pregunta que tingueu en relació amb la participació a 'Arquitectura a les Aules', podeu enviar un correu a arquiescola@coac.cat

Cinc anys realitzant tallers que apropen l’arquitectura a infants i joves
El 2018, el COAC va posar en marxa ‘Arquitectura a les Aules’ dins del programa ArquiEscola amb la voluntat d’apropar aquesta disciplina a infants i joves, tal com recull la Llei d’Arquitectura.

Des que es va iniciar el projecte hi han participat més de 15.000 alumnes de més de 150 escoles (moltes han participat en més d'una edició) de la província de Barcelona.

El 2020, la COVID-19 va obligar a reconvertir els tallers en propostes en línia, que es poden recuperar accedint a l’aprendre des de casa o bé al canal de YouTube del COAC. 

L'edició de 2022 s’ha pogut recuperar la presencialitat i ha estat l'edició amb més participació: 75 escoles en 250 tallers i uns 6500 alumnes a la província de Barcelona.

Les imatges i les descripcions dels tallers d'aquests anys es poden veure a 'Arquitectura a les Aules 5.0'.
16/09/2022
Tornar