Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Participa en el projecte 'Fent Arquitectura'

Imatge: 
© Fotomuntatge d'imatges cedides per l'Escola Petit Plançó i Bayona Studio
Des de fa uns anys, la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC col·labora amb l'Àrea de Cultura i Educació de l'Ajuntament d'Olot per donar a conèixer la feina de l'arquitecte. Durant aquest temps, alguns arquitectes han col·laborat amb la delegació i han visitat diferents centres d’Olot com, per exemple, l’Escola Volcà Bisaroques, l’Escola Pia o el CEE Joan XXIII a partir de l’activitat “Fent Ciutat”, impulsada per Neus Roca i en Cesc Baquer, anteriorment delegada i vicedelegat, respectivament, de la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC.

Amb l’objectiu de continuar sent presents a les escoles i donar visibilitat al col·lectiu, i especialment després de l’èxit de l’exposició “L’Olot del segle XVII” de maquetes realitzades per alumnes l’Escola Petit Plançó amb la col·laboració de l'arquitecte Xevi Bayona, un volem proposar que participeu en el projecte “Fent Arquitectura”, per poder tirar-la endavant.

Per aquest motiu, volem crear una borsa d’arquitectes que estigueu en disposició d’obrir el vostre despatx durant el curs vinent a visites d’escoles per tal de donar a conèixer la vostra obra i com desenvolupeu els vostres projectes.

Si vols participar en el projecte educatiu durant el curs 2022 i 2023, inscriu-te a la borsa d'interessats.
12/07/2022
Tornar