Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Del Dm, 27 setembre fins Dm, 11 octubre
Dimarts de 15:00 h a...

Obertes les inscripcions per al curs de càlcul i disseny...

Obertes les inscripcions per al...

Primer RETAIL WALK

Èxit de participació al primer RETAIL WALK organitzat pel COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El passat 18 de juny es va realitzar la primera edició del Retail Walk Barcelona amb un èxit de participació molt ampli. La jornada, organitzada pel Grup de Treball de Retail del COAC, va consistir en una visita al llarg de tot el dia a diverses botigues de Barcelona que han aplicat una fórmula comercial exitosa.

La jornada es va iniciar amb la ponència "El Comprador de la Vida Postmoderna", a càrrec de Daniel Còrdoba-Mendiola, director de The Hunter i columnista de tendències del magazine de La Vanguardia. Còrdoba-Menciola va explicar, a través de l'exemple de casos d'èxit d'arreu del món, les noves tendències del mercat en el món del retail i de com l’arquitectura té un paper important en el moment del disseny del concepte.

Les botigues visitades van ser: Obbio, Roberto Verino, Camper Lab, El Nacional, Apple Store, Desigual, Mobile World Center, Tigger i Matís Bar. Cada una d'elles va poder explicar i compartir amb els participants al Retail Walk Barcelona el seu model de negoci i la seva posada en escena en el punt de venda. La jornada va finalitzar amb la presentació del Grup de Treball de Retail a la seu del COAC a plaça Nova.

Retail Walk Barcelona ha comptat amb el patrocini de The Hunter, iCandela, Magenta Blue i Matís Bar.

En properes edicions del Retail Walk Barcelona es continuarà analitzant el sector i veient el que s’està fent a la ciutat entorn al Retail.

Veure vídeos:

7/07/2015
Tornar