Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposició "600 totxanes grogues", de Cadaval & Solà-Morales

Imatge: 
© Cadaval & Solà-Morales

El dijous 28 d’abril s’inaugura a la Demarcació de Tarragona del COAC l’exposició “600 totxanes grogues. Cadaval & Solà-Morales:40 projectes, 60 maquetes, 1 vídeo”.

Descarrega el targetó

Al finalitzar la conferència inaugural, que anirà a càrrec dels arquitectes del despatx, es farà un sopar-col·loqui amb els conferenciants al restaurant Barhaus. Si esteu interessats en assistir-hi, us podeu adreçar aquí. Preu 18€.

L’exposició recull una compilació de documents i maquetes de treball dels projectes desenvolupats en els últims deu anys per l’estudi Cadaval & Solà-Morales.La mostra acompanya la presentació d’un vídeo-documental sobre la feina del despatx. La gravació d’algunes obres i projectes en curs il·lustra els processos i les estratègies projectuals de la pràctica de Cadaval & Solà-Morales. El vídeo contraposa les lectures de professionals com Iñaki Abalos, Juan Herreros, Josep Lluis Mateo, Benedetta Tagliabue, Mauricio Rocha o James Corner contra la visió dels usuaris dels espais dissenyats, per generar una visió transversal i polièdrica de l’obra de Cadaval & Solà-Morales.

L’exposició es podrà visitar fins al 10 de juny de 2016. 

Col·labora:


Versió per a imprimirPDF version