Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Patrimoni Arquitectònic Educatiu


VIATGE BERLIN-DESSAU

Com ve sent habitual els darrers anys, l’AADIPA ha organitzat un viatge relacionat amb la temàtica del Curset d’enguany, que s’ha programat del 21 al 24 de setembre (ambdós inclosos) i té per destí Berlin i Dessau. Es visitaran diverses construccions, entorns urbans que formen part del patrimoni educatiu, molts dels quals estan reconeguts com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.

Ja teniu a la vostra disposició el programa del viatge.

Per resoldre qualsevol dubte o qüestió, adreçar-vos a l’organització a través de l’adreça electrònica aadipa.curset42@coac.net.

 

VISITA TERRES DE L'EBRE-L'HOSPITALET DE L'INFANT

Dissabte 18 de maig de 2019 i organitzada per Mariona Genís i Judit Taberna, codirectores del proper XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu” i Cinta Masdeu, vocal de la AADIPA de les Terres de l’Ebre. Complementant el Curset d’enguany, us proposem una visita a les Terres de l’Ebre i a l’Hospitalet de l’Infant. A l’Hospitalet de l’Infant visitarem l’Escola del Poblat d’Hifrensa d’Antoni Bonet Castellana, a Tortosa el Conjunt patrimonial dels Reials Col·legis i a Amposta l’IES Ramon Berenguer IV i el Museu de les Terres de l’Ebre (antigues Escoles Miquel Granell d’Amposta).

+ INFORMACIÓ

 

VISITA A GIRONA

Dissabte 6 de juliol de 2019 i organitzada per la Mariona Genís i la Judit Taberna, codirectores del XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu”.  na visita a les localitats d'Olot, Planes d'Hostoles i Sant Gregori, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol.

Visitarem escoles dels arquitectes noucentistes Josep Goday i Rafael Masó, entre altres, acompanyats dels arquitectes que han fet posteriors intervencions en aquests edificis de principis del segle XX.

Versió per a imprimirPDF version