Mostra d'Arquitectura Catalana

TROBADA D’ARQUITECTES DE LA DEMARCACIÓ DE LES COMARQUES CENTRALS I LLIURAMENT DE LES MENCIONS DE LA 8a MACC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya
El divendres 3 de desembre a les 18 h, se celebrarà la Trobada anual d'Arquitectes de la Demarcació de les Comarques Centrals.
 
El lloc escollit per a aquest acte és el Museu de la Tècnica de Manresa, un gran edifici construït a mitjan segle XIX per recollir i emmagatzemar l'aigua de la Sèquia per a la seva distribució posterior a la xarxa de consum de Manresa.
En el transcurs de l’acte es presentaran les obres seleccionades a la 8a Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals, es farà el lliurament de les mencions i s'inaugurarà l’exposició de projectes d’aquesta vuitena edició.
També homenatjarem els i les arquitectes que fa 25 anys que s’han col·legiat i es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades.

Programa:

A les 18 h, està prevista una visita guiada al Museu, on podrem veure l’exposició dedicada a l’aigua que ens explica la gran obra de la Sèquia des d’una perspectiva històrica i centrada especialment en els seus efectes per al creixement de la producció agrícola i de l’urbanisme des de l’edat mitjana.
Seguidament, a les 19 h hi haurà l’acte de lliurament de mencions de la 8a Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals. També donarem la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades a la Demarcació i homenatjarem els i les arquitectes que fan 25 anys de la seva col·legiació.

L’acte és gratuït (places limitades). Cal confirmar assistència,  a través del telèfon 938 751 800 o per correu electrònic a comarquescentrals@coac.net 
Serà imprescindible presentar el certificat COVI per accedir.

P
atrocina:
Versió per a imprimirPDF version