Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Arquitectour_EBRE. Habitatges modernistes

El 3 d’octubre de 2016 se celebra el Dia Mundial de l’Arquitectura. Enguany, per fer més participativa aquesta jornada, la Demarcació de l’Ebre del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya enceta la iniciativa arquitectour_EBRE. Es tracta d’un itinerari pensat per donar
visibilitat a l’ingent patrimoni arquitectònic ebrenc i que permetrà accedir a espais habitualment no visitables, de la mà d’arquitectes experts.

Tres edificis modernistes emblemàtics de Tortosa -casa Piñana, casa Bernardo Grego i casa Bau- són els habitatges triats en aquesta primera edició, que vol mostrar la rellevància del Modernisme en l’arquitectura i l’urbanisme de la ciutat, apropar el fet arquitectònic als mateixos ciutadans i, alhora, cridar l’atenció de les institucions responsables de que Tortosa, inexplicablement, encara no figuri a la Ruta Europea del Modernisme.

Per amplificar aquest esdeveniment es comptarà amb la participació de la comunitat d’instagramers de Tortosa i de l’Ebre. Les imatges captades per tots els visitants es podran pujar a Instagram amb l’etiqueta #arquitectour_ebre i una selecció de les millors fotografies serà exposada posteriorment.*

La ruta arquitectònica, oberta a tothom, gratuïta i organitzada en grups reduïts, tindrà lloc els matins dels dies 1 i 2 d’octubre i s’iniciarà a les 10.00 hores des de l’edifici assignat a cada grup. Atès que les places són limitades, cal inscriure’s per telèfon (977 44 19 72) o via correu electrònic (secr.tor@coac.net).

Més informació sobre els edificis que es visitaran.

*Les fotografies vinculades a l’arquitectura i l’urbanisme de Tortosa que es pugin a Instagram amb l’etiqueta #arquitectour_ebre entre l’1 i el 16 d’octubre podran ser utilitzades pel COAC per a ser exposades públicament.
Versió per a imprimirPDF version