2a sessió del Cicle Hàbitat II: Biosfera

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El 12 de novembre a les 18.30 h tindrem la 2a sessió del Hàbitat II, les primeres passes, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso, Jesús Cardona i Carlos Bergillos. 

Els ecosistemes ens proporcionen un medi habitable, homeostàtic, en equilibri i resilient. Produeixen béns fonamentals per a la nostra existència, com l’oxigen i els aliments, i, a més, són font de benestar i salut. El seu deteriorament pot tenir conseqüències molt negatives per a la humanitat. Això ho posa de manifest la pandèmia que estem patint, que hagués tingut molta més dificultat per afectar-nos de trobar-se els ecosistemes en bon estat. Sabem que per satisfer les nostres necessitats i poder reproduir el nostre model social en el temps, els éssers humans estem intervenint constantment els ecosistemes. Però també sabem que la seva degradació o pèrdua ens acaben abocant al col·lapse.
En aquesta segona sessió, proposem una mirada cap a la necessària restauració de la relació d’interdependència entre els ecosistemes i la ciutat, i comptarem amb la presència de: 

- Elena Albareda, arquitecta i sòcia fundadora de Cíclica
Anna Zahonero, biòloga i fundadora d'(az) estudis i projectes de medi ambient i de paisatge
Carlos Verdaguer, doctor arquitecte i membre de GEA21

La presentació serà on line i es podrà seguir en directe a través de la plataforma Microsoft Teams. 
Per seguir-la cal fer la inscripció prèvia
Els inscrits rebran un correu amb l'enllaç per accedir a la sessió.
Versió per a imprimirPDF version