Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pre-Biennal: Conferència de Gary Hilderbrand i Jeppe A. Andersen

Imatge: 
© Biennal Internacional de Paisatge
El proper 28 de setembre a les 18.30 h tindrà lloc al COAC un dels primers actes previs de la 10a Biennal Europea de Paisatge, que se celebrarà el 2018. 

Se celebraran dues conferències a càrrec de Gary Hilderbrand, de Reed Hilderbrand Landscape Architecture, i Jeppe A. Andersen, de Jeepe Aagaard Andersen Landscape Architects. A més, s'inaugurarà l'exposició "Noruega: Arquitectura i Paisatges. Carreteres que emocionen".


Gary Hilderbrand

Gary Hilderbrand és soci fundador de Reed Hilderbrand LLC, conjuntament amb Dough Reed, des de fa més de 20 anys. L’estudi ha estat reconegut amb més de 60 premis nacionals i internacionals, i enguany va ser guardonat amb el Landscape Architecture Firm Award per la American Society of Landscape Architects (ASLA).

Hilderbrand és professor d’Arquitectura del Paisatge a la Harvard Graduate School of Design. Des de 1990 ha impartit classes sobre estudis de disseny, tecnologia del paisatge i l’ús de plantes com a mitjà de disseny sostenible. A través d'aclamats llibres i nombrosos assajos, ha ajudat a posicionar l’arquitectura del paisatge en el seu paper reconciliador de les tradicions intel·lectuals i culturals amb les forces contemporànies de l’urbanisme i el canvi.

És membre de l'American Society of Landscape Architects, i ha participat en el comitè consultiu i editorial de Land Forum, Harvard Design Magazine i Landscape

Jeppe A.Andersen
Fundador de Jeppe Aagaard Andersen Landscape Architects, estudi d’arquitectura del paisatge amb base a Dinamarca, l’any 1987. Amb un gran nombre de premis en concursos internacionals, JAAA desenvolupa projectes arreu del món i compta amb una àmplia experiència en intervencions a la costa, disseny urbà, parcs i arquitectura.

Totes les obres de Jeppe Aagaard Andersen es basen en el fons històric del lloc. Ha desenvolupat nombrosos projectes de restauració de parcs, molls, places i monuments històrics. A més, és professor d’Arquitectura del Paisatge a la Oslo School of Architecture and Design des de 2014, i col·labora amb diferents universitats, com la University of Western Australia, University of Birmingham i University of Lund.

És membre de l'International Council of Monuments and Sites (ICOMOS), vicepresident de l'International Federation of Landscape Architects (IFLA) i director de la International Federation of Landscape Architects Central Region.


Recupera les conferències:

Versió per a imprimirPDF version