Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Arxiu Històric del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Exposició: "Col·leccions COAC.09 / Terradas - Adroer"

ALLARGUEM L'EXPOSICIÓ FINS DIMARTS 25 D'ABRIL

La nova exposició de la sèrie Col·leccions de l’Arxiu Històric del COAC presenta una selecció de l’obra dels arquitectes Jordi Adroer i Robert Terradas. 

Robert Terradas Via neix a Barcelona l'any 1916. Després dels seus estudis a l’ETSAB, obté el títol d’arquitecte el 1942 i el de doctor el 1963. Fou professor a l’ETSAB, l’any 1954 fou nomenat catedràtic de Projectes Arquitectònics de 4rt curs, i fou director de l'Escola del 1954 al 1963.  

Jordi Adroer Iglesias neix a Barcelona l'any 1925. Obté el títol d’aparellador el 1949 i el d’Arquitecte el 1953. Exerceix de professor de Sistemes de Representació a l’Escola Tècnica d’Aparelladors (1957-67), adjunt de Projectes IV a Arquitectura (1956-66), i professor encarregat de la Càtedra de Tecnologia de l’Arquitecte i Organització d’Empreses, des de 1966. N’obté la càtedra el 1968.

Els darrers cursos d’estudiant a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona, Jordi Adroer coneix l’arquitecte Robert Terradas, director de l’ETSAB, amb qui comparteix tasques docents a l’assignatura de Projectes. S’inicia així una relació de treball que esdevindrà una col·laboració professional i una estreta amistat. Comparteixen el despatx del carrer Còrsega, on ambdós exerceixen la professió conjuntament i també de forma individual.

L’exposició, que estarà oberta del 4 al 22 d’abril de 2017, està centrada en una selecció petita però acurada de dibuixos i plànols dels projectes que van realitzar, la majoria d’ells, conjuntament.

Puntualment, el dilluns 10 d'abril, l'exposició romandrà tancada.

L'exposició s'emmarca en l'espai Fundamentals de la programació de Cultura del COAC, en què es mostren obres, tècniques i col·leccions d'arquitectura. Dins l'apartat 'Col·leccions' es mostra material custodiat per l’Arxiu Històric per tal de donar a conèixer el ric patrimoni documental del Col·legi.
Versió per a imprimirPDF version